Keukens

Geheel naar uw smaak

Uw luxe of juist bourgondische keuken helemaal op maat gemaakt geheel naar uw smaak, van modern tot landelijk voorzien van alle gemakken en dagelijkse luxe. De mogelijkheden zijn ongekend. Zowel een logische routing als comfortabele werkhoogtes maken deel uit van ons ontwerp. Samen met u ontwerpen we een keuken en kiezen we efficiënte opbergsystemen en de beste apparatuur voor een heerlijk eindresultaat.

JG-Maatwerk beschikt over ruime kennis en kunde, waardoor al uw ideeën vertaald kunnen worden naar een uniek interieurontwerp en de realisatie hiervan.

Wij stellen samen met u het complete interieurplan op. Hierin focussen wij ons op verlichting, materialen, kleuren en vormen. Daarnaast geven we een op maat gesneden invulling aan de indeling, routing, functionaliteit en het comfort. Uw wensen staan centraal tijdens het gehele proces. Daar hoort uiteraard een gedegen advies bij.

Een persoonlijk en inhoudelijk gesprek, het ontwerp op ons bureau, de montage op locatie en de nazorg zorgen dat alles in detail en op maat gemaakt wordt. Uw specifiek wensen zijn leidend. JG-Maatwerk verzekert eigenheid. Comfort, luxe en sfeer komen samen. Bij JG-Maatwerk zijn wij uiteraard niet gebonden aan standaard maten. Alle denkbare lengtes, breedtes en dieptes kunnen tot werkelijkheid worden gebracht.

JG-Maatwerk betrekt u volledig in het proces dat gaat leiden tot het in vervulling brengen van uw wensen. Van concept tot oplevering.